STUDIO CANAL – ANCHOR

July, 2012
studio, shiomi, tokyo, japan

STUDIO CANAL – ANCHOR

July, 2012
studio, shiomi, tokyo, japan

Redecorating project of one of the largest photographic studio in Tokyo
Designed and redecorated two of main areas; a studio that has an antique feeling with kitchen and outside cafe platform, a studio with bar counter and open-air deck along waterway. They were designed to give ample variations of sights to allow a user to capture multifarious of scenes while keeping the space with unity of taste.

principle use: studio
credit: -
total floor area: 305m2
photo 1-10 : STUDIO CANAL

都内最大級のカメラマンスタジオの改装プロジェクト。
2つのエリアを担当し、1つはカフェデッキやキッチンを備えたアンティーク調スタジオ。もう1つは運河の映えるデッキ、barカウンターを備えたスタジオとした。
カメラマンスタジオの特徴は、多くのシーンで撮影できることがポイントとなるため、空間の全体を損なわないよう注意し、バリエーション豊富なシーンをデザインする事につとめた。

http://www.canal-studio.com

INDEX

ABOUT

WORKS

NEWS LETTER

LEIF.LABO

CONTACT

ONLINE STORE

2007年 ミラノサローネ サテリテ 出展時の一コマ

拝啓 時下ますますご清栄のこととお慶び申し上げます。
平素は格別のご高配を賜り厚く御礼申し上げます。

当社は本年6月16日に創立10周年を迎えることとなりました。
この記念すべき10周年という節目を迎えることが出来ますのも、
これまで様々な形で支えてきてくださった皆さまのおかげと感謝しております。

今後とも倍旧のご愛顧ご支援を賜りますよう、宜しくお願い申し上げます。


リーフデザインパーク株式会社 一同

2018年6月吉日

CLOSE

2007年 ミラノサローネ サテリテ 出展時の一コマ

拝啓 時下ますますご清栄のこととお慶び申し上げます。
平素は格別のご高配を賜り厚く御礼申し上げます。

当社は本年6月16日に創立10周年を迎えることとなりました。
この記念すべき10周年という節目を迎えることが出来ますのも、
これまで様々な形で支えてきてくださった皆さまのおかげと感謝しております。

今後とも倍旧のご愛顧ご支援を賜りますよう、宜しくお願い申し上げます。


リーフデザインパーク株式会社 一同

2018年6月吉日

CLOSE