RESIDENCE – AN

April, 2013
shibuya, tokyo, jAPAN

RESIDENCE – AN

April, 2013
shibuya, tokyo, jAPAN

Considering the housing situation in Tokyo, this project was designed to transform the limited space to a comfortable habitation. Including a low tv console and non-bulky sofa which doesn't interrupt the field of vision, furniture are designed to prevent larger scale and mainly made from White ash to give a cheerful mood with the bright tone. Some darker toned pieces like Tone chair and the upholstered sofa that are installed give a good effect to keep the space serenity. A part of wall is plastered and textured to cover an electric circuit and to balance for proportionality of the space.

photo 1-7 : Leif.designpark

東京都渋谷区にある、個人邸の特注家具のデザイン・製作、及び家具コーディネートをしました。ボリュームを出しすぎないソファ、視界の邪魔をしない低いTVボードなど、限られたスペースを気持ちよく使えるよう心がけました。素材は全体を明るく見せてくれるように、ホワイトアッシュを中心にし、イスや小物で差し色をいれて落ち着かせています。電気回路の収まりと、空間のバランスをとるために、一部壁面もテクチャーのある塗装に変更しています。

INDEX

ABOUT

WORKS

NEWS LETTER

LEIF.LABO

CONTACT

ONLINE STORE